Equip menjador 22-23

Toñi Rodríguez COORDINADORA EQUIP PRIMÀRIA

Hola, em dic Toñi i sóc directora de lleure i Integradora Social. Gaudeixo de la meva feina i per aquesta raó durant aquest curs acompanya als vostres fills durant les estones de menjador a aprendre hàbits i gaudir de les estones d’esbarjo.
Escoltarem les seves veus!

Maria Amàlia Suarez

Hola sóc la Malia, fa 22 anys que visc a Igualada i 20 que estic a l’Escola Emili Vallès.
Estic titulada com a mestre de primària i com a Directora de lleure.
Em sento molt compromesa amb la nostra escola, amb els seus valors i agraïda de poder treballar en allò que m’agrada, donant el millor de mi als nens i nenes i a tota la comunitat educativa.

Jessica Cano

Hola sóc la Jessica! Sóc tècnica esportiva i actualment estudiant el Grau d’Història, Geografia i
Història de l’Art.
Porto 12 anys al menjador de l’Emili Vallès i estic encantada d’estar amb els nens i aprendre d’ells coses noves cada moment. Cada dia és una experiència nova i enriquidora per descobrir.
Valors com companyerisme, empatia, responsabilitat, gratitud i tolerància… ens fan créixer i són la base del nostre dia a dia al menjador, els quals intentem inculcar a través d’activitats i la interacció amb ells.

Maria Fernández

Hola sóc la Maria! Sóc monitora i entrenadora. Em Considero una persona responsable i que té passió per aprendre. També sóc una persona proactiva i amb capacitat de treballar en equip.
Estic molt motivada a començar a gaudir i treballar amb els nens i nenes de l’escola!

Maria Jimena COORDINADORA EQUIP INFANTIL

Hola! Em dic Maria. Tinc el títol de directora de lleure i sóc tècnica en integració social i educació infantil. Fa quinze anys que treballo a l’escola Emili Vallès.
Una de les meves aficions és el ball i em considero Una persona molt alegre, activa, empàtica i amb molta motivació per treballar amb els vostres fill/es!

Eva Martín

Hola sóc l’Eva! Sóc monitora i directora de lleure i aquest serà el meu primer any a l’escola. La meva passió és perdrem a la natura i els infants. Per mi és un privilegi ajudar-los a descobrir el seu potencial.
Són persones que tenen molt a dir!

Cristian Martínez CUINER

Hola sóc el Cristian i sóc el cuiner de l’escola!
He estudiat cuina i fa més de 20 anys que treballo com a cuiner. Fa dos cursos que estic a la cuina de l’Emili Vallès i per mi és una experiència totalment diferent i gratificant.
Intentem fer menús saludables, equilibrats amb plats de cuina catalana i alguns del món. De tant en tant provar coses noves i donar-nos algun capritx.

Lizz Patiño AJUDANT DE CUINA

Sóc la LIZ! Fa 3 anys que estic d’ajudant a la cuina de l’Emili Vallès i estic molt contenta de poder compartir estones amb els infants.
Donen molta alegria al dia a dia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s