Comiat de la Vanesa

Se’m treca el cor de pensar que demà no estaré allà….Allà és a l’escola.Que no els faré el dinar als vostres nens,….els “meus” nens….Però com molts de vosaltres ja sabeu, canvio de feina,acabo una etapa de la meva vida i en començo una de nova.Crec que és el meu moment.El moment de fer un canvi, ara que tot está canviant.Vull agraïr a totes les famílies la confiança dipositada en mi tots aquets anys.També vull agraïr la col.laboració de l’escola en aquesta tasca: Direcció,professorat,les diferents AMPAS,monitores ,ajudant de cuina(Lis),conserje,personal de la neteja……persones que m’han ajudat en el dia a dia fent que la meva feina fos més fàcil.Ha estat una experiència Molt Positiva!!!!!I per últim una forta abraçada a tots aquests nens i nenes que anyorare tant i amb els que he viscut tants bons moments….Us feu estimar molt!!!!!Nomès tinc paraules d’agraïment:GRACIES!!!

Us trobaré a faltar a tots….MOLT. A reveure,

Vanesa (La cuinera)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s