Neix “La pública”

NEIX “LA PÚBLICA”, LA FEDERACIÓ D’AMPAS i AFAs DE LLARS, ESCOLES I INSTITUTS D’IGUALADA

Diverses AMPAs de centre públics de la ciutat fan un pas endavant en la coordinació d’estratègies en pro de la millora del conjunt del sistema educatiu igualadí. Amb aquesta finalitat neix “La Pública”, que ja ha iniciat els tràmits legals per constituir-se com una federació. Les AMPAs que conformaran La Pública seran les dels centres Badia i Margarit, Dolors Martí, Emili Vallès, l’Espígol, Gabriel Castellà, García Fossas, La Lluna, Joan Mercader, Pere Vives Vich i La Rosella.  La voluntat de la nova federació és aplegar el conjunt d’AFAs i AMPAs dels centres públics de la ciutat, tenint present que la relitat escolar d’Igualada va estretament lligada amb la del conjunt de la Conca d’Òdena. Aquesta nova entitat es presenta en societat amb una imatge pròpia , fruit d’un intens treball amb l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar i, concretament amb l’exalumna Marina Camprubí, una imatge que transmet els valors de la inclusió, unió, diversitat, alegria, atenció, compromís, convivència i igualtat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s