10è Cros Emili Vallès – Cros Comarcal

El dissabte 15 de febrer de 2020 celebrarem el 10è Cros de la nostra escola, puntuable aquest any al Cros comarcal. Esperem molta participció. Aquest any volem fer una celebració especial per ser el 10è aniversari, amb moltes activitats i sorpreses.

Des d’aquí volem agraïr a tots els col-laboradors la seva generositat per fer-ho possible:

Ajuntament d’Igualada # Patronat Municipal d’Esports # Igualada Femení Hoquei Club Patí # Hoquei Club Montbui #  Ingravita # Anima’ns # Esports Sallés # Infinit # Aquasos #  Enric Gumà # Vilanova Dental-LeSeuDental # Jésica Ruiz # Supermas #  Aneto # La Fageda # Esclat Igualada # Fruiteria Sant Pere #  Pedial # Punto Blanco # Rosa Llucià # SoLogic # Click Fotomatch #  ByPuns # Àrea Publicitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s