Benvinguts al web de l’AFA

En aquest espai trobareu tota la informació referent a les activitats i serveis que ofereix la nostra associació, que podreu consultar al menú superior, i enllaços a altres llocs web que poden ser del vostre interès en el menú lateral …

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per fer qualsevol aportació o suggerència.

Benvolguts amics i amigues,

Tornem a iniciar un nou curs a l’escola, amb moltes novetats i incerteses, però amb ganes de que els nens i nenes gaudeixin del retrobament amb companys/es, mestres i monitors/es. Des de l’Afa hem treballat per adaptar-nos a una nova normalitat que ens ha fet reinventar-nos, però procurant mantenir l’essència de la nostra entitat i estar al costat de les famílies i l’escola en aquesta etapa. Agraïm la paciència i confiança en la nostra feina i ja sabeu que estem a la vostra disposició per tots els dubtes o inquietuds que us puguin sorgir.

 
NEIX “LA PÚBLICA”, LA FEDERACIÓ D’AMPAS i AFAs DE LLARS, ESCOLES I INSTITUTS D’IGUALADA

Diverses AMPAs de centre públics de la ciutat fan un pas endavant en la coordinació d’estratègies en pro de la millora del conjunt del sistema educatiu igualadí. Amb aquesta finalitat neix “La Pública”, que ja ha iniciat els tràmits legals per constituir-se com una federació. Les AMPAs que conformaran La Pública seran les dels centres Badia i Margarit, Dolors Martí, Emili Vallès, l’Espígol, Gabriel Castellà, García Fossas, La Lluna, Joan Mercader, Pere Vives Vich i La Rosella.  La voluntat de la nova federació és aplegar el conjunt d’AFAs i AMPAs dels centres públics de la ciutat, tenint present que la relitat escolar d’Igualada va estretament lligada amb la del conjunt de la Conca d’Òdena. Aquesta nova entitat es presenta en societat amb una imatge pròpia , fruit d’un intens treball amb l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar i, concretament amb l’exalumna Marina Camprubí, una imatge que transmet els valors de la inclusió, unió, diversitat, alegria, atenció, compromís, convivència i igualtat.